Hodnoceno zákazníky

#
98%
Doprava Rychlost a spolehlivost dodání
#
94%
Produkt Kvalita, funkce, aplikace
#
95%
Podpora Technické poradenství
#
96%
Celkom

Takto nás hodnotíte Vy, naši zákazníci.

Moc si toho vážíme, že se dělíte o své zkušenosti s dalšími zákazníky.

Všetky uvedené recenzie sú VÝHRADNE od používateľov, ktorí si zakúpili tovar v e-shope ANKER technology. Každý zákazník má právo komentovať a hodnotiť našu webovú stránku, technickú podporu, dopravu a samotný výrobok. Zverejnené recenzie nie sú nijako upravované ani vymazávané.

Hodnoceno 25.02.2024 Obj. 24190 Ladislav Nás ohodnotil(a)
98%
  • žádné
  • Nesleduji
Nano impregnace dlažby NanoMineral+
Doprava100%
Produkt100%
Podpora95%
Hodnoceno 22.02.2024 Obj. 24177 Bořivoj Nás ohodnotil(a)
98%
  • žádné
  • žádné
Přeměňovač koroze ConvertCor
Doprava100%
Produkt100%
Podpora95%
Hodnoceno 21.02.2024 Obj. 24165 Daniel Nás ohodnotil(a)
  • Prehladné
  • Spokojnosť
  • OK
  • žádné
Hodnoceno 21.02.2024 Obj. 24162 Lubomír Nás ohodnotil(a)
100%
  • Rychlost
  • žádné
Doprava100%
Podpora100%
Hodnoceno 11.02.2024 Obj. 24107 Ladislav Nás ohodnotil(a)
  • Spokojen
  • žádné
Hodnoceno 27.01.2024 Obj. 231675 Lucia Nás ohodnotil(a)
  • prehľadnosť stránky
  • žiadne
  • balík som si neprevzala z dôvodu, že som si ho nechala zaslať do alzaboxu, kvôli tomu že veľa pracujem a je možné že keby si to nechám doviesť kuriérom, tak to nebudem vedieť prevziať lebo budem práve v práci - balík do alzaboxu nebol doručený a chcel mi ho doniesť kuriér na adresu ale ja som bohužiaľ bola v práci
Hodnoceno 18.01.2024 Obj. 241 Ondrej Nás ohodnotil(a)
63%
  • žádné
  • Doprava bola zvolená a potvrdená do GLS balikomatu v Dubnici nad Váhom a tovar mi došiel kurérom na fakturačnú adresu do Bratislavy, nakoľko som balík čakal v Dubnici a nebol som v BA, kuriér mi ponukol možnosť, že mi to nechá v balikomate po dobu 4dni. Natlačil tam ten balík tak že som ho nevedel vytianúť z balikomatu. A nehovorím o tom, že som musel koli tomu isť na otočku 260km aby balik nevrátili Vám po 4dňoch uskladnenia. Nabudúce pri vytváraní štítku pre kuriérsku spoločnosť prosím čítajte objednávku, alebo si upravte objednávkovú stránku, máte tam sice pri vytváraní doručovacie údaje ktoré sú zároveň aj fakturačné ale keď je doprava určená do balikomatu tak je do balikomatu. V prílohe je screan mailu o doručení. Ďakujem
Doprava50%
Podpora100%
Hodnoceno 10.01.2024 Obj. 231639 Tomáš Nás ohodnotil(a)
100%
  • Super funkční přípravky za rozumnou cenu.
  • Pan jednatel mile rád poradí.
  • Osobní odběr.
  • Žádné
  • Žádné
Nanopack4Home Kitchen
Odstraňovač mastnoty Kitchen Cleaner
Garden Furniture Cleaner čistič zahradního nábytku
Doprava100%
Produkt100%
Podpora100%
Hodnoceno 03.12.2023 Obj. 231521 Pavla Nás ohodnotil(a)
98%
  • žádné
  • žádné
Doprava97%
Podpora100%
Hodnoceno 06.11.2023 Obj. 231401 Livia Nás ohodnotil(a)
99%
  • žádné
  • žádné
Univerzální nano impregnace NanoOne
Univerzální úklidový čistič Magic Shine Cleaner
Čistič bytového textilu Textil Cleaner
Doprava100%
Produkt93%
Podpora100%








MenuX

Anker
Hodnocení našich zákazníků
#
96%
Doprava Rychlost a spolehlivost dodání
#
98%
Produkt Kvalita, funkce, aplikace
#
94%
Podpora Technické poradesntví
#
95%
218 recenzií Hodnoceno zákazníky
Nastavenie cookies
Cookies

Naše webové stránky používajú súbory cookies, ktoré nám pomáhajú s ich vylepšovaním. Aby sme cookies mohli používať, musíte nám to povoliť. Kliknutím na tlačidlo "OK, súhlasím" udeľujete tento súhlas.

Nastavení OK, súhlasím
×
Nastavenie súborov cookies

Cookies sú malé súbory, ktoré webové stránky (aj tie naše) ukladajú vo Vašom webovom prehliadači. Obsahy týchto súborov sú vymieňané medzi Vašim prehliadačom a našimi servermi, prípadne so servermi našich partnerov. Niektoré cookies potrebujeme, aby sme webová stránka mohla správne fungovať, niektoré potrebujeme k marketingovej a štatistickej analytike. Tu si môžete nastaviť, ktoré cookies budeme môcť používať.

Nezbytné cookies
Nezbytné cookies
Jedná sa o technické súbory, ktoré sú nevyhnutné na správne správanie našich webových stránok a všetkých ich funkcií. Používajú sa okrem iného na ukladanie produktov v nákupnom košíku, zobrazovanie produktov na želanie, ovládanie filtrov, osobného nastavenia a taktiež nastavenie súhlasu s používaním cookies. Pre tieto cookies nie je potrebný Váš súhlas a nie je možné ho ani odstrániť.
Ovplyvňuje funkcie:
  • Konfiguračné cookies
Analytické cookies
Vypnuto Zapnuto
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a našich reklamných kampaní. Ich pomocou určujeme počet návštev a zdroje návštev našich webových stránok. Dáta získané pomocou týchto cookies spracovávame súhrnne, bez použitia identifikátorov, ktoré ukazujú na konkrétnych užívateľov nášho webu. Pokiaľ vypnete používanie analytických cookies vo vzťahu k Vašej návšteve, strácame možnosť analýzy výkonu a optimalizácie našich opatrení.
Ovplyvňuje funkcie:
  • Google Analytics - analytická návštevnosť
Personalizované cookies
Vypnuto Zapnuto
Personalizované cookies
Rovněž jsme se rozhodli cookie a ďalšie technológie, abychom přizpůsobili náš obchod potřebám a zájmům našich zákazníků a připravili jsme tak pro Vás výhradně nákupní zkušenosti. Vďaka použitiu personalizovaných súborov cookie môžeme varovať vysvetľovanie nežiaducich informácií, ako sú neodhadzujúce odporúčania výrobkov alebo neužitočné mimoriadne ponuky. Navyše nám používanie personalizovaných súborov cookie umožňuje ponúkať Vám doplnky, ako napríklad odporúčania výrobkov prispôsobených vašim potrebám.
Marketingové cookies
Vypnuto Zapnuto
Marketingové cookies
Marketingové (reklamné) cookies používame my alebo naši partneri, aby sme Vám mohli zobraziť vhodné obsahy alebo reklamy ako na našich stránkach, tak na stránkach tretích subjektov. Vďaka tomu môžeme vytvárať profily založené na Vašich záujmoch, takzvané pseudonymizované profily. Na základe týchto informácií nie je spravidla možná bezprostredná identifikácia Vašej osoby, pretože sú používané iba pseudonymizované údaje. Ak nevyjadríte súhlas, nebudete príjemcom obsahov a reklám prispôsobených vašim záujmom.
Ovplyvňuje funkcie:
  • Google Ads